Tuesday, July 12, 2011

Aktiviti Weekend

Kalau korang nak tau..
Weekend je..kteorang memang xada kat rumah..
Kalau x ada kat Enstek.. kami balik Banting..bergilir² tiap² minggu
Rumah sape tu?? hehe..Rumah MaWan, BaWan, Atok & Nenek Imran la..hehe

Imran ni cucu sulong dua² pihak.. Sebab kami dua2 anak sulong..
So, jadi cucu kesayanganla Imran..huhu :P
Kalau x balik... karang ada la nenek² imran yang call.. bukan rindu kat kteorang..
Rindu kat dak kecik sorang ni..

Weekend aritu, kami sempat pergi..

Putrajaya Flower & Garden
Festival 2011

Wahhh..bagi pencinta bunga²... bestla pergi cni..
Bunga Orkid...Bunga Ros.. Bunga apa lagi ntah..mcm² ada..banyak glerrr....
Saya suka tengok..tapi xreti nak jaga Bunga Orkid ni..
Mama saya ada bunga orkid.. Tapi dia cakap, nak jaganya agak susah..
So, kteorang cuci² mata je kat sana..sambil jalan²..

Imran dan Mak Lang

Macam² spesis orkid ada.. warna warni

Peaceeeee!!

Saya dapat bunga ros jugak.. thankss en apis!

Mama, Imran dan Papa :D Hujan pulak nak balik tu..


Putrajaya Flower & Garden ni diadakan dari 9-17 July ni..
So, sape² yang belum pergi..boleh la bawak family jalan²..
Kalau orkid tu, ada satu kedai saya tanya.. rm15.. beli 2 percuma 1..
Boleh tahanla murah.. Kalau kat kedai biasa..lagi mahal rasanya..

Imran sampai2..bukan excited tengok bunga..
Dia excited tengok orang pegang belon..huhu..
Puasla mama & papa ni cari.. manala diorang dapat belon ni ek..
Last² ..kami belikan Imran belon ni...

Mickey Mouse..

Punyala excited dia dengan Mickey Mouse tu.. sampai nak tdur pun sibuk cakap "Mouse²..Mouse"...hehe;) Nak tdur pun dia bawak Mouse masuk bilik.. nasib baik mouse tu terapung²... huhu:P




Sampai juling² ha...tengok pemberat Mickey Mouse..Imran²...



Balik tu, kami pergi Seremban Prade.. Saje jalan²..sebab atok imran kena transfer keje ke Office Seremban.. Imran dah ada kasut raya dah.. hehe.. Selalu pakaikan sandle je.. Tapi disebabkan Imran suka lari2 sekarang ni.. bagi dia selesa ckit.. pakaikan kasut.. ^_^



video
Tengokla Yap Imran ni.. dengan amoi pun dia boleh main..hehe;)

No comments:

Post a Comment