Sunday, March 06, 2011

Capati Masjid Rahang, Senawang, N9

Ha...
Kalau berkesempatan, setiap kali saya ke site office seremban
Saya akan makan di sini...




Nama restoran...terlupa pulak..hehe, sebab signboard kedai tu pun dah xnampak..;) Kedai capati ni dekat Senawang..
Capati dia sangatttttttttttttttt sedappp...nyum2..

Disebabkan saya suka kentang..saya ambik capati dengan kuah "kentang + daging" Nama dia ..

Kima

Selain dari tu...ada kari kambing.. kuah dal...kedainya kecik je..tapi ramai gler orang datang:Dcapati panas...


kuah kima

air susu panas..fresh milk tu!

Walaupun pagi tu saya dah makan nasi lemak + rendang daging... tapi disebabkan teringat kan rasa capati yang sedap ni...saya xtolak bila diorang cakap..nak makan capati...yeyyy!! sedap2.. :D

4 comments:

  1. wah selalu turun senawang ke. boleh la singgah tengok zara mcm ni =)

    ReplyDelete
  2. hehe..rumah awak kat mana akma? insyaAllah, kalau kesana lagi saya pergi:D pergi pun waktu keje je salalu..pastu kena balik office kat kl.

    ReplyDelete
  3. rumah kat lavender height je. tapi kite tatau pulak pasal kedai ni. eee lepas pantang nak carikla kedai ni. hehe

    ReplyDelete
  4. ohhhh...saya xreti sangat jalan2 kat sana. Nanti kalau saya pergi sana lagi, saya lawat zara ek. Ni pun, budak2 site bawak:D jangan lupa tau g kedai ni lepas pantang..sedappp!!:D Akma, imran sekarang xnak minum bmilk dalam botolT_T adeh, makan pun susah glerr sekarang..waduh², mcm² ragam dah besar ni kan..

    ReplyDelete