Monday, January 25, 2010

Imran almost 3months

hehe..post arini...
" IMRAN ....hampir 3bulan "
Nak cerita pasal Imran yang nak masuk 3bulan..Last check up kat DeMC pada 02Jan 2010 ari tu..berat Imran dah 5.95 Kg. Tinggi dia dah 58cm. Sekarang ni..Imran dah pandai
  • Isap jari..sejak 19Jan2010
  • Bila di agah²..dia dah pandai bagi respond...sejak saya nak masuk keje ( 03 Jan 2010)
  • yg bestnya...Imran dah pandai senyum:D ..sejak 03Jan2010
  • Kaki dah pandai angkat2..ermm, yg ni xingat,hehe...
  • Bila mandi, dah pandai tojang² kaki..xreti diam dah dia dalam air. Imran sangattt suka mandi. 2kali je dia pernah nangis...1st time nk mandi..ngan kali kedua...masa dia demam ari tu..
Seronok sangat tengok perkembangan dia.. Saya dah start keje 04Jan2010 ari tu. Rasa beratttt sangat nak g keje... G keje je,terbayang² imran.. bestnyaaaaaaa kalau boleh berkerja dari rumah..jaga imran.. Ada xsesiapa boleh bagi suggestion ...keje apa yang kte boleh buat dari rumah..

Sekarang ni, saya try brestfeed (bf) sepenuhnya utk imran. Kenapa saya nk bf???...hehe..boleh baca kat cni.. http://www.susuibu.com .

Kla..nanti update lagi perkembangan imran seterusnya ek.

video
Bila imran dah start keluarkan suara..hehe;)


1 comment: